Piala Malaysia | PKNS buka Hijab Negeri Sembilan

Sukar Jang nak menerima hakikat bahawa sekali lagi tekaan orang luar terhadap Negeri Sembilan akan menjadi benar. Dahulu, portal online FourFourTwo tulisan Vijhay Vick membuat analisis panjang lebar peluang semua pasukan dalam Liga Super dan…

Piala Malaysia | Kedah ajar kita berkubang di…

Pembuka tirai Kumpulan A bagi kedua dua pasukan ini hadir dgn misi yang berbeza apabila Kedah tampil mahu meneruskan momentum kejayaan mendakap Piala FA 2019 tempoh hari manakala Negeri Sembilan meneruskan tradisi pasukan Liga Malaysia…

PERMOHONAN MAAF SECARA TERBUKA

Kedatangan lebih 6000 penyokong melabuhkan punggung mereka diteres batu yang tidak bernombor stadium Paroi malam kelmarin tanpa disangka mencetuskan sedikit polemik dilaman media sosial. Ini berlaku apabila ada yang membandingkan jumlah kehadiran ini dengan stadium-stadium…

EKSKLUSIF : Berehatlah dulu

Den perhati je korang yang mempertikaikan kredibiliti den dalam melaporkan hal serius dan eksklusif macam ni. Jangan sampai UltraJang tarik balik jawatan top fan tu. Walaupun belum ada pengumuman rasmi dari PBNS, tapi den faham keterujaan korang semua nak tahu apa…

Kejutan untuk Negeri Sembilan?

Belum hilang lagi kecewa gagal ke Liga Super, dapat pulak cerita akan ada kejutan untuk pasukan Negeri Sembilan. Menurut sumber den yang soheh dan boleh dipercayai ni, katanya dalam minggu ni jugak pengumuman tu akan dibuat. Hmm.  …

Negeri Sembilan vs JDT II – Pre-match

  Naik ke Liga Super! Itulah yang kerap disasar pihak pengurusan dan sering dilaung oleh penyokong Nismilan. Sampaikan den rasa kalau naik Liga Super, maka ketandusan idea lah penyokong Nismilan untuk berbincang hal bola sepak negeri beradat…